Image Alt

Shop

Najmanja narudžba 6 boca. Plaćanje po predračunu. Dostava za područje Republike Hrvatske slijedi u roku od 2-4 radna dana nakon uplate.

  /    /  Crvena Vina, Purger's  /  Purger’s Zimsko kuhano

Purger’s Zimsko kuhano

39.50 kn

** NAPOMENA: dostupno od 10.12.2021. **

PURGER’S ZIMSKO KUHANO – Popularnost zimskog kuhanog vina, kao jednog od najistaknutijih brand proizvoda Zagrebačkog adventa, inspiriralo nas je da na bazi našeg Red cuve vina PURGER’S linije kreiramo i ovo, novo aromatizirano crveno vino. Oplemenjeno najboljim prirodnim aromama klinčića, cimeta i naranče ovo vino podići će standard i percepciju vrijednosti ovoga koktel vina koje se počesto banalizira u lošim nestandardiziranim štandovskim interpretacijama.

SKU: PU-ZK-1 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

PURGER’S je naša najnovija kreacija vrlo pedantno kreiranog i profinjenog dnevnog tipa vina. To su elegantna primarno voćna, svježa i vrlo pitka vina (Graševina, Crveni cune i Zagrebačko Zimsko) namjenjena rastakanju na čaše (kao čisto ili u profinjenom vinskom koktelu purgerskom škropecu ili gemištu) u finim kafićima, dnevnim (gablec) restoranima i na opuštenim ljetnim – party zabavama. Uzdravlje uz PURGER’S!