Image Alt

Naša Vina

  /  Naša Vina

Klink@

Vina za nove mlade generacije

To su vina proizvedena po uzoru na moderne svjetske trendove, među prvima u Hrvatskoj u kategoriji kvalitetnih vina zatvorena navojnim zatvaračem (Scru cap). Vina su to koja plijene bogatstvom primarnih voćnih aroma , te svježinom i lakoćom okusa u spektru od suhog i polusuhog, do poluslatkog: Malvazija, Sauvignon, Chardonnay i Rose.
Ovaj stil vina, kao i njegova vizualna i tržišna komunikacija, novi je iskorak u širenju kulture vina među mlađim generacijama, a od strane vinskih recenzenta proglašen je najuspješnijim projektom u hrvatskom vinarstvu 2009. godine.

Z Light

Lagane kupaže za opuštena ljetna druženja

„ Z light „ posebno je kreirana serija izrazito laganih vina sa nižim postotkom alkohola. To su mlada jednogodišnja vina koja karakteriziraju naglašeno nježne, primarno cvjetne i voćne arome te izrazita lakoća pitkosti. Kao takva usmjerena su novo nadolazećem trendu opuštenijeg društvenog uživanja u vinu kao dnevnom osvježenju na mjestima ne zahtjevne visoke gastronomije. Otpustimo potrebu velikih rituala da bismo lakše uživali u vinu.

Z.W.S.

Vina za ljubitelje karakternih ~ dozrelih sortnih vina

Ovu seriju vina predstavljaju čista sortna dobro odnjegovana i dozrela vina većine najznačajnijih hrvatskih vinskih kultivara proizvedena po strogo definiranim enološkim standardima Davora Zdjelarevića. Trideset godišnje enološko iskustvo, te dobri odnosi i prijateljstva sa mnogim kolegama vinarima u hrvatskoj i regiji potaknuli su me u kreiranju ove jedinstvene serije vina koja potječu iz vinorodnih regija od Slavonije do Istra i Dalmacije. Proizvedena su u ograničenim manjim serijama namijenjena isključivo vrhunskoj gastronomiji i dobrim poznavaocima vina.

ESSENCE

Selektirana sortna vina probranih berbi ~ limited edition

U osobnoj težnje za savršenim uvijek smo motivirani da istražujemo granice svojih mogućnosti. Savršena vina proizvedena u duetu prirode i čovjeka možemo očekivati samo u najboljim vinogradarskim godinama. Takve su berbe rijetke no one nam daju mogućnost i obvezu da izrazimo svoja najbolja enološka umijeća. Jednom riječju vina „ESSENCE „ vrhunska su sortna vina koja objedinjuju sve elemente izvrsnosti. Proizvodimo ih u limitiranim serijama po najvišim tehnološkim standardima samo od grožđa sa najboljih vinorodnih lokaliteta ( Grand cru ).

NAGUAL GRAND CUVEE

Velike kupaže za zahtjevne enofile

Vina su to dobivena miješanjem zrelih, u hrastovim bačvama ( Barrique 225 L ) najmanje dvije godine odležanih vina. Iskustvo i kreativnost u kreaciji ovakvih vina kao vrhunca vinarskog umijeća, potvrđuju recenzije hrvatskih vinskih stručnjaka. NAGUAL BIJELI (Chardonnay-Sauvignon) najbolje je ocijenjeno hrvatsko bijelo vino s četiri zlatna grozda, u potrošačkom putokazu vinske revije SVIJET U ČAŠI za 2009. godinu, te u vinskom vodiču VEČERNJEG LISTA- pet zlatnih čašica, dok je NAGUAL CRNI (Cabernet Sauvignon-Merlot), vino koje je u potrošačkom putokazu revije SVIJET U ČAŠI dobilo tri zlatna grozda, na DECANTERU 2010 Srebrnu medalju, te 90 bodova od najboljeg svjetskog recenzenta Roberta Parkera.

GROF

Vina za ljubitelje vječne elegancije

Proizvodnja pjenušca klasičnom metodom vrenja u boci najveće je iskušenje enološkog umijeća za svakoga vinara. GROF: Grasecco, Classic Blan de blan i Classic rose ~ proizvedeni su u enološkoj suradnji sa jednim od ponajboljih enoloških virtuoza g. Mastnakom iz Slovenije dok je pjenušac Grof Milenij star petnaest godina jedna od ponajboljih enoloških kreacija Davora Zdjelarevića. Projekt pjenušaca Grof posvećen je 30. godišnjici vinskog branda Zdjelarević, i samo je još jedan dokaz neiscrpne kreativne energije njegovog kreatora Davora Zdjelarevića.

Katalog i Cjenik

-preuzmi cjenik-

-preuzmi katalog-