Find us on social networks

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Image Alt

Vinske karte

  /    /  Vinske karte

Više nego ikada, hrvatska vinska scena i ukupan broj proizvođača i vina danas zaslužuje ozbiljan pristup kreiranju vinske karte. Napose, naš turizam kao glavna hrvatska dohodovna grana najbolji je način komunikacije hrvatskih vina i vinara istovremeno s domaćom i svjetskom tržišnom populacijom.

Iako smo s pravom ponosni na današnju produkciju vina u hrvatskoj, ipak moramo biti svjesni dimenzija hrvatske kao vinske zemlje u usporedbi s velikim svjetskim tržištem. Osobno volim reći da je ukupna hrvatska produkcija vina samo jedan mali vinski butik, a hrvatska kao vinska zemlja samo jedna mala draguljarnica ukupne svjetske vinske scene.

Dobra vinska karta stoga je glavni katalog i prozor u svijet koji komunicira naša vina s krajnjim potrošačima. Razlog je to pri kreiranju vinske karte poštivati pravila struke. Zato vodite računa da ista bude vjerodostojan komunikator s točnim informacija.

Ne prepustite stvar slučaju, ako ste ozbiljan ugostitelj posvetite se izboru vina sa dužnim poštovanjem struke. S našim 32. godišnjim iskustvom stojimo vam na raspolaganju za konzultacije u kreiranju vinske karte prikladne vašim stvarnim potrebama.

-preuzmi prezentaciju-

-primjer izgleda vinske karte-