Find us on social networks

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Image Alt

Zdjelarević

  /  Novosti   /  Mediji o nama   /  agrobiz.hr: 32 godine vina Zdjelarević
32 godine vina Zdjelarević

Da je vinarstvo za obitelj Zdjelarević poslanje odnosno više od puke profesije, potvrđuje obilježavanje 32. godišnjice ovog vinskog branda.

Proslava će se održati u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade u četvrtak 31. ožujka 2016. godine.

Pozvavši na jedno mjesto sve one koji su ga pratili na njegovom razvojnom putu – od dobavljača, dizajnera, trgovaca do kolega vinara, novinara i ugostitelja – Zdjelarević se odlučio da javnosti predstavi svoj novum – vina iz svoje regionalne difuzne vinarije u vidu  ‘’Zdjelarević Wine Selection’’ limited editiona.

Riječ je o originalnom projektu kreiranja novih i modernih visokokvalitetnih vina pod krovnim brandom Vina Zdjelarević proizvedenih u suradnji s ponajboljim vinarima u nizu renomiranih i kvalitetnih vinarija u regiji  pod tehnološkim vodstvom i nadzorom Davora i Inje Zdjelarević.

Uz to, ovu priliku Zdjelarević koristi da predstavi projekt ‘’Regionalne burze vina’’ u kojem, u suradnji s vinarima iz cijele regije te marketinškim stručnjacima, gradi i uspostavlja inovativan sustav prikupljanja i obrade podataka o proizvodnim i tržišnim zalihama vina u rinfuzi, koja će biti ponuđena u interaktivnoj međunarodnoj trgovinskoj razmjeni.

Ovi projekti odgovor su obitelji Zdjelarević na izazove daljnjeg razvoja i nove transformacije u modernom vinarstvu u kojima je fokus na što efikasnijem korištenju  know-how-a, a manje na  vinarskom posjedničkom nekretninskom biznisu, iz kojeg su izašli prodajom u Brodskom Stupniku.

Time Zdjelarević na najbolji mogući način potvrđuje da će svim teškoćama usprkos, vino i vinari zasigurno preživjeti.

Posebno kad u svom obraćanju navodi: ‘’U našoj obitelji nekad smo dobri, nekad grubi, nekad ludi, ali uvijek ambiciozni i kreativni.’’

Izvor: agrobiz.hr