Find us on social networks

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Image Alt

Česta pitanja

  /  Česta pitanja

Kako mogu platiti?

Trenutno nudimo plaćanje kreditnim/debitnim karticama: Amex, Discover, Visa, MasterCard. Međutim, ako nemate  kartice ili bi radije platili na neki drugi način, možete uplatiti općom uplatnicom, virmanom ili Internet bankarstvom na naš žiro račun (Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva).

Moram li se registrirati za kupovinu u internet trgovini?

Nije potrebno registrirati se za kupovinu u internet trgovini. Možete kupovati i kao neprijavljeni korisnik, ali ćete morati unijeti neke obavezne podatke za slanje i potvrdu narudžbe. I pored ove opcije preporučujemo Vam da se registrirate za kupovinu. Time ćete kreirati svoj profil gdje će Vam biti dostupna povijest vaših narudžbi, popis željenih proizvoda koje možete kupiti u budućnosti, možete se prijaviti za informacije o aktivnostima u internet prodavnici itd.

Koja je cijena dostave?

Trošak dostave je 23,20 kn (3,08 €) za sve pakete na području Hrvatske.

Koliki je rok isporuke?

Uobičajeni rok isporuke je od 3 do 5 radna dana . Rok isporuke može biti duži ukoliko naručeni artikl trenutno nemamo na stanju. U tom slučaju vas obavještavamo u najkraćem mogućem roku te dogovaramo novi rok isporuke.

Zaboravljena lozinka - što učiniti?

Kliknite na link za prijavu i tamo ćete pronaći link za zaboravljenu lozinku, koji će vam poslati novu lozinku na vašu e-mail adresu s kojom ste se registrirali na našoj stranici.